Tankspridning.

Hej.

Jag satt här om dagen och gjorde en lista på saker jag behöver ta tag i. En lista som såg ut som så:

  • beställa en ny dörrmatta
  • köp bra knivar
  • kolla gardiner
  • köp nya servetter…

Och så vidare, tills jag insåg att listan blev JÄTTEJÄTTE lång, det är så många saker som kommer upp hela tiden men jag hinner verkligen inte med allt märker jag. Jag behöver verkligen bli bättre på att organisera vad jag behöver och hur jag ska klara att införskaffa det. Det vore super om någon butik på nätet erbjöd kanske en sådan tjänst där man kunde bara lagra in det man behöver och när man är färdig, så tryckte man bara på beställa, men helst av allt ska det vara så att man tänker på det och så lagras det på ens profil haha.

Det kanske finns, vem vet? Okej, kanske inte en tjänst som läser ens tankar, men kanske en tjänst i telefonen där man kan skapa listor på saker man behöver och ge ett förslag på var man kan köpa det, till vilket pris, och så vidare. Det skulle nog förenkla ganska mycket.

Det är så mycket som händer just nu, så det är så svårt att hinna med allt man önskar att göra på dagarna, jag känner att jag jobbar många många timmar om dagen, fler än vad man gör på en normal arbetsdag. Visst det här är mitt företag och jag mår bra av att göra det här men man önskar som sagt att man kunde dela på sig i två så man hann göra så mycket mer. Fråga är, om man ändå delar sig på två, kommer man hinna med mer gjort så man vilar mer eller kommer man bara hitta på mer och mer att göra så att även ens klon blir så upptagen…

Ja ja, det här var lite tankspridda tankar, måste bero på att jag är något trött idag, jag avslutar här!

Hej med er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *