Nya tjänster

Hej igen,

Så den här månaden ska vi vara värdar för ett företagsevent. Monty, ett företag som bedriver försäljning av specialanpassade cyklar, ska ha ett litet event här i Gotland med några av sina medarbetare. Ägaren till bolaget har varit här hos oss tidigare, så i veckan tog vi kontakt och vi har spikat att vi ska fixa en finare fikastund för de medverkande, det ska bli spännande.

Vi driver vår verksamhet med att erbjuda vem som helst som vill komma in, möjligheten att kunna sitta, avnjuta en god kopp kaffe, äta en god bit mat eller en bakelse eller en tårtbit eller bara dricka vatten, alla är välkomna in hos oss, under förutsättningen att alla respekterar varandra. Men det här med att ha ”event” hos oss, det är något jag inte har tänkt på. Nu tänker jag lite fritt här, man skulle kunna erbjuda företag en tjänst där de får komma och fika en gång i månaden… en slags buffé av godsaker, endast för dem, under en viss tid, så alla i företaget kan njuta av en trevlig fika. De kan ha sin APT här eller kanske någon föreläsning, eller ja, vad vet jag… Bara fantasin sätter stopp för det här. Jag tänker främst att det här är något jag inte sett på något annat café tidigare. Jag skulle gärna vilja se något sånt eller åtminstone se om det kanske funkar. Det vore verkligen något innovativ känner jag. Ni vet ju att vi har fått en investering, vi har sålt en del av vårt företag och därför expanderar vi, men verksamheten måste också vara innovativ för att lyckas konkurrera med dem större bolagen. Så enkelt är det.

Att driva bolag är inte det lättaste men det är så spännande att göra det! Det är en stor utmaning och varje dag är så olik den andra men gud så bra känsla man får av allt det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *