Planerna smides

Så, våra planer på att öppna en ny lokal går som på räls. Vi har inget behov av att låna pengar till företaget i och med investeringen, samtidig som vi har tänk lite på det. Vi har fått en investerare, absolut men med tanken på att vi har också ett ansvar så har vi funderat på om vi ska ta och investera också en del för att stärka vår verksamhet. Det har vi tänkt att vi ska göra genom att ta ett lån men det är oklart hur vi ska göra.

Det här med att vi har fått en investerare har inneburit också mycket, både pappersarbete men även en del planering med personen som numera är vår partner. Inte för att han har mycket att säga, han har själv sagt att han vill bara stötta oss och att han vill inte lägga sig allt för mycket men vi har välkomnat in hans erfarenheter och idéer, för att även om vi vet hur den här verksamheten fungerar är inte vi experter på allt och lite insikter från andra hjälper oss alltid. Dessutom verkar vår nya partner en mycket kunnig man inom restaurangbranschen då han äger ett flertal restauranger och caféer runt om i Sverige. Så det glädjer oss.

Vi ska försöka anlita en person som kan jobba med koncept. Vi vill lyfta upp vår verksamhet genom att skapa en bättre känsla hos våra kunder och den får man genom den upplevelsen de får när de besöker oss. Från att de går in till att de går ut måste allt stämma och kunden ska få sin bästa upplevelse, därför tycker vi att en person som kan ta fram en koncept som passar oss vore en bra investering.

Vi får smida på fler planer, planera mer på hur vi ska utveckla vår verksamhet och vem vet, vi kanske blir nästa cafékedja så som Espresso House eller Starbucks…

Drömma kan vi alla göra!

Ha det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *