Kändisar

Hej alla våra goda läsare!

Jag har något särskilt spännande att berätta för er idag.

Erkänn nu sitter ni alla på stolskanten. 😉

För en dryg vecka sedan kom en kvinna till butiken, den här kvinnan är journalist på Gotlandsdagblad. Hon ville skriva om butiken och oss som ägare. Hon ville särskilt vinkla berättelsen kring vårt miljötänk. Vilket är något vi båda är väldigt passionerad av. Så vi bokade ett möte med den här kvinnan ett par dagar senare. Vi möttes upp på ett mysigt cafe en bit utanför centrum. Det är ett eko cafe – tänk typ Mandelmans. Allt dom serverar är gjort på särskilt utvalda råvaror från närområdet. Väldigt mysigt litet stället.
Så där sitter vi och pratar med Elisabeth som hon hette. Vi var lite nervösa inför mötet men när vi väl satt igång bara det rullade på. Hon frågade oss lite frågor, men efter ett tag rullade det bara på och vi pratade som om vi hade känt varandra länge. Det var väldigt trevligt i alla fall.

Två dagar senare har vi en fin upplaga i vår lokala tidning, men en fin bild på vårt skyltfönster och en bild på oss. Magiske eller hur!!

Men det blir bättre! Det här tidningupplagan har börjat öppna dörrar. Vi har fått många nya kunder, flera trevliga brev och samtal från beundrare och nya kunder. Det var också en man som ringde, han ägde tydligen ett köpcentrum i Oslo men hade sin sommarstuga på Gotland. Man märkte direkt hur passionerad han var kring Gotland och vårt varumärke. Han var intresserad att bli partner med oss. Jag förklarade att vi inte ville sälja. Vilket mannen då sa att han inte ville att vi skulle göra heller. Han erbjöd att lägga ett par miljoner in i företaget mot 10%, vilket var bättre än något erbjudande vi kunde fått. Och även om jag inte ville säga det till honom hade vi börjat få lite växtvärk i vår lilla butik och hade gått i tankarna att kolla på en större lokal. Så tackvara tidningsupplagan och en ny fastighetsförmedling skall vi snart bli ägare av en ny lokal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *