Nytt märke i butiken och tankar om vårmarknad

Hej på er!

Nu är allt i sin ordning i butiken igen, tänderna mår bra och färgen är på sin rätta plats. Idag inväntar vi Collicare logistics – dom kommer nämligen med en rolig leverans från Norge! Vi ska ta in ett nytt märke i butiken och detta är första leveransen, vilket vi är sååå spända på! Märket heter Oleana och är ett lite dyrare märke, men med kläder i väldigt bra kvalité.

Vi tycker det är roligt och faktiskt väldigt viktigt att ta in varumärken som är lokala, vi har bland annat ponchos från en tjej här på Gotland som stickar av egen ull. Ett annat favoritmärke är träskor från Swedish Hasbeens. Så även om Norge ligger på andra sidan fastlandet så räknar vi ändå det som lokalt.

Mer på schemat idag står inventering, vi är fortfarande inte riktigt klara med det och det börjar bli lite tajt om tid. Dessutom så ska vi få hit firman som tvättar våra skyltfönster.

Både jag och Bittis tycker om måndagar, då har man extra energi efter helgen och det är inte sällan som det händer att vi både har roliga idéer med oss som vi kommit på under helgens gång. Min senaste idé är att vi ska anordna en vårmarknad längst med gatan där vår butik ligger – vi vill givetvis ha med oss grannbutikerna och även kommunen på detta. Vi tänker oss en solig dag, blombutiken kan fylla sitt stånd med tulpaner i härliga färger, bageriet får ladda upp med semlor och vi andra får lyfta ut våra favoritprodukter. Ett band eller en liten orkester som spelar vårig musik är givet, dessutom så hade det varit fint med ballonger till barnen och en insamling till barncancerfonden.

Vad säger ni? Hade ni tyckt att det vore trevligt och framför allt, hade ni besökt en sådan vårmarknad?

Nu kommer fönsterputsaren så jag får kila, hoppas ni får en riktigt fin måndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *