Butiken är stängd p.g.a. tandproblem.

Hej alla!

Idag vill jag uttrycka mig via orden för via munnen går det tyvärr inte. Jag har fått en tandskada som gör att jag inte kan prata. Det blev till och med lite akut, så jag fick åka in akut till tandläkaren, det roliga var nog att jag fick lustgas, så lite hög var jag men annars har det varit smärtsam. Så butiken har varit stängd, jag har inte kunnat öppnat men jag är glad att det här hände nu och inte under jul/nyårsperioden.

På tal om jul och nyårsperioden, och framför allt fram till jul gick det jättebra, främst framåt julen, det var bra med försäljning, mycket folk som besökte butiken och jag är överväldigad av positiva tankar för året som kommer. Det är ju en känd fakta att januari är en sån månad där försäljning sjunker så mycket och folk spenderar inte pengar, för julen kostade nog en del, så den här tiden då jag inte kan prata, känns som en bra tid för att fokusera på hur butiken ska drivas under det här året. Det finns många moment som behöver planeras för vad som ska hända, hur man ska hantera butiken, alla försäljningskampanjer och framför allt hur vi ska bli mer digitala i butiken!

Det är många roliga men utmanande projekt att skapa, att se framemot, att ta vara på. Så, jag hoppas verkligen att året 2020 ska bli ett riktigt bra och händelserikt år. Jag är mycket förväntansfull på allt som ska hände, inte bara i butiken men även för mig. Jag har börjat kolla upp lite kurser i butiksskyltning och organisering, och även andra kurser i företagande, inte bara den finansiella biten men även inom den kreativa delen av företagandet.

Vi får helt enkelt se vad 2020 kommer att ha med sig men jag är säker på att det kommer att bli ett fantastiskt år!

Vi hörs trevliga läsare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *