Sökmotorer, social medier och sånt man behöver kunna!

Hej alla

Det är Bittis som skriver den här blogginläggen.

Är det någon som är bra på det här med SEO (sökmotoroptimering)?

Det är nämligen så att vi har börjat kika på det här med att gå digital, bli mer närvarande på nätet och då har vi fått höra att man ska lära sig mycket om SEO.  Det är ju inte något nytt att man måste finnas online mer och mer men ärligt talat så trodde jag att det bara gällde företag som säljer saker online men NO NO! Det är något som alla borde göra.

Det här har jag fått lära mig genom en nätverksgrupp för företagare som håller i några föreläsningar om företagande. Så för att vi ska få det bättre med butiken behöver vi kunna mer om det här. Det är det eller anlita ett företag som kan det här, vilket också kan vara en bra sak att göra. Det var något som rekommenderades under den föreläsningen men där de poängterade att det är också viktigt att själva förstå hur digital marknadsföringen fungerar.

Det verkar finnas mycket information ute på nätet, några gratis, några som kostar (och som kostar ganska mycket). Det jag har fått höra är att de betalda är mer strukturerade kurser som sammanfattar och strukturerar informationen om ämnet.

Vad jag har kunnat förstå handlar digital marknadsföring om mer än bara den där SEO, det är även allt som har att göra med sociala medier, Google och de verktyg som erbjuds från varje sådant företag.

Nå väl, det kanske är lika bra att anlita ett företag som tar hand om det här eller som kanske ger oss den utbildningen vi behöver. Det viktiga är att vi behöver komma igång med det, så det ska vi ju ialla fall börja titta på.

Hur som helst. Hoppas ni alla har det fantastisk och välkomna till vår butik!

Hälsar,

Bittis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *