När man tappar allt, till och med färgburken

Ja, det är precis som ni läser här. Jag har tappat allt, och med allt menar jag en gigantisk burk med färg (okej, det kanske inte var gigantisk, det var mer en typ 5 ml stor burk med färg men ändå). Jag höll på att måla en lite detalj i butiken som behövde lite kärlek men lite klantig som jag är, så råkade jag spilla färgen och nu vill jag veta hur man ta bort färg från trä, då färgen hamnade på en träbit.

Som tur är existerar idag en himla massa information på nätet. För det mesta är det bara att googla och då hittar man sina svar! Det är en otrolig spännande värld vi lever i och att vi idag har så mycket mer information än tidigare gör det hela bara roligare! Jag är ju lite händig av mig och gillar att skapa och internet har varit för mig en otrolig bra källa för att hitta på en massa saker att göra med återvunnet material. Det som krävs är ju självklart intresset. Utan att vara intresserade av sådant, så kanske det inte är lika roligt men jag tror att internet har något för alla. Hur som helst, jag hittade ialla fall en produkt som tog bort färgen från den träbiten, jag lyckades få bort ALLT och det ser inte ut som att något har varit där. Så för min del är jag bara glad!

Verksamheten rullar på bra, mörkret gör det ännu mysigare att ha öppet, då vi sätter ut levande ljus och vi har börjat med att servera alkoholfri glögg. Det är något som har uppskattats mycket hos oss. Julen är ju snart här och vi har tagit fram vårt julpynt.  Hur är era jul? Har ni kommit igång eller är ni mer som grinchen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *